Over ons

Boavista gebruikt afvalgerecyclede olie om effectieve vaste afwasmiddel te produceren.

Je hebt een alternatief voor alle plastic flessen, onbekende chemische ingrediënten en schadelijke stoffen uit huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Mijn naam is Flavia Reinert, Braziliaanse, moeder van twee jongens, natuurliefhebber, op een missie om de planeet te helpen. Toen ik moeder werd, begon ik anders naar de wereld te kijken; Ik werd me meer bewust van milieukwesties en dacht na over de toekomst van mijn kinderen. En in 2020, terwijl ik kleine mensen begeleidde, een pandemie overleefde en de drang had om de planeet te helpen, besloot ik Boavista op te richten.

Ik verhuisde in 2015 naar Amsterdam en wist niet waar ik mijn gebruikte frituurolie moest weggooien, dus begon ik het te gebruiken om mijn eigen schoonmaakproducten te maken.
Thuis gebruiken we dit product als ingrediënt voor onze huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Ik herinner me dat buren en familieleden hun olie aan mijn moeder gaven, en in ruil daarvoor kregen zij hun zeep.
We deden toen dus al mee aan een circulaire economie, zonder het te beseffen.

Het duurde niet lang voordat mensen vroegen waarom er geen bedrijf van werd gemaakt; Tegelijkertijd kan de olie worden gerecycled en kan er bewustzijn worden gecreëerd, waardoor de impact van onjuiste olieafvoer op onze oceanen, rivieren, bodem en buizen wordt geminimaliseerd.

Zo kunnen we samen meedoen aan een circulair systeem.

Boavista is een transparante, natuurlijke en duurzame keuze.
Ga met ons mee op deze reis!

Iedereen kan profiteren van onze producten, vooral Moeder Natuur.
X
Flavia